Portrettbilde Espen Jensen, Lars Hæhre innfelt

HI-Gruppen blir hovedeier i Craneway

Craneway er en betydelig aktør innenfor utleie og salg av tårnkraner i Norge. Siden etableringen i 2015 har selskapet hatt sterk vekst og styrer mot en omsetning på 80 millioner i 2020. HI-Gruppen som siden starten har eid 40 % av Craneway har nå inngått avtale om kjøp av eierandelen til Mikkelsen AS, og vil med dette kontrollere 80 % av selskapet. Styreleder i Craneway Lars Hæhre som har representert HI-Gruppen i oppkjøpet er svært fornøyd med avtalen.

– Vi har samarbeidet godt med Mikkelsen i fem år og begge parter er enige om veien videre. For HI-Gruppen er det naturlig å satse videre med Craneway og vi ser frem til å styrke vår markedsposisjon ytterligere. De ansatte i Craneway innehar høy kompetanse og selskapets daglig leder Espen Jensen har sammen med salgssjef og grunder Jan Ståle Døhl ledet og utviklet Craneway på imponerende vis de siste årene, sier Lars Hæhre.

Daglig leder Espen Jensen som har ledet Craneway siden 2018 oppfatter oppkjøpet som et tydelig og positivt signal til markedet, og ikke minst for de ansatte i selskapet.

– HI-Gruppen viser med dette at de ønsker å satse videre, og det styrker oss ytterligere i troen på fremtiden. Å ha en hovedeier som er villig til å investere for videre vekst er svært positive nyheter. Det er mange spennende ting på gang og vi skal yte full innsats videre, avslutter Jensen.