Hopp til innhold
4. juli 2024

Konsernledelsen i Infra Group på arbeidsuke

Konsernledelsen i Infra Group har hatt arbeidsuke ute i konsernets prosjekter. Arbeidsuka har vært variert, hvor konsernledelsen har vært hos alle konsernets selskaper Hæhre, Isachsen, Contur og NOMAS. Hensikten var å komme tett på prosjektene, få nyttig innblikk i prosjektene og bli kjent med menneskene i prosjektene.

– Vi er et konsern med 1500 ansatte. Det er bare ett sted vi tjener pengene våre, det er ute i prosjektene. I prosjektene foregår også det daglige sikkerhetsarbeidet, alle skal trygt hjem etter endt arbeidsdag. Derfor ville vi gjennomføre en arbeidsuke, hvor alle i konsernledelsen må være ute på ulike prosjekter i en uke, forteller konsernsjef Anders Høiback. Han har hatt sin arbeidsuke på Isachsen Anlegg sitt prosjekt UDK-3 i Drammen.

– Dette er moro! Nå er jeg med som grunnarbeider, og følger arbeidstidsordningen til prosjektet. Det er ekstra artig å få være med så mange dyktige folk. Kontorhendene har godt av dette, men jeg kan nok regne med noen vannblemmer i løpet av uka, forteller konsernsjefen.

Hos NOMAS i Mjøndalen, har økonomidirektør Lars Gilbertsen Krogsrud hatt sin arbeidsuke.

– Nå får jeg prøve en 50 tonns gravemaskin. Jeg fikk se en av maskinførerne kjøre denne for litt siden, og det så veldig lett ut. For min del må jeg innrømme at det er lettere å navigere i regneark, sier økonomidirektøren.

– Nå er jeg på Gassveien, hvor jeg skal være hele uken. Her skal jeg følge driftslederne, forstå hverdagene deres. Der tror jeg det ligger mye interessant læring. Det spesielle er at her samarbeider Hæhre, Isachsen og Contur i ett og samme prosjekt. Her blir det veldig spennende å få innsikt i hvordan de ulike IT-systemene benyttes og virker sammen i slike prosjekter, forteller Eirik Strander. Han er konsernets IT- og digitaliseringsdirektør.