Hopp til innhold
4. juli 2022

Ronny Abelsen blir ny daglig leder i Isachsen Anlegg

Ronny Abelsen blir ny daglig leder i Isachsen Anlegg, og overtar for Anders Høiback som har ledet selskapet siden 1. januar 2020. Frem til nå har Abelsen hatt jobben som NK og driftssjef i Isachsen. I kraft av rollen som leder i HI Entreprenører går Anders Høiback inn som ny styreleder i Isachsen. Høiback er meget godt fornøyd med at Ronny takket ja til jobben.

– Jeg har hatt gleden av å jobbe tett med Ronny den siste perioden, og jeg er overbevist om at han er rett person for jobben. Han er faglig dyktig og har egenskapene og erfaringen som trengs for å ta Isachsen videre i det gode sporet selskapet er inne i, sier Anders Høiback.

Ronny Abelsen har på relativt kort tid blitt godt kjent med organisasjonen og trekker frem folka, i form av god arbeidskultur, godt humør og høy kompetanse blant de ansatte i Isachsen, som viktige grunner til at han takket ja til jobben.

– Først og fremst takker jeg for tillitten, og jeg skal etter beste evne bidra til å involvere organisasjonen for å jobbe etter de målene vi har satt. Jeg har stor tro på at kontinuitet og god samhandling skaper trivsel, effektivitet og ikke minst god lønnsomhet. Jeg ser virkelig frem til å ta fatt på jobben, uttaler Abelsen.

Både Abelsen og Høiback presiserer at de fortsatt vil samarbeide tett i den videre utviklingen av selskapet.